Για Ξενοδόχους

Για Ξενοδόχους


Αν ασχολείστε με τον τουρισμό και έχετε μια μικρή, μια μεσαία ή μια μεγάλη μονάδα, τότε έχουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή ιδέα, ώστε να αποκτήσει η επιχείρηση σας ένα πάρα πολύ δυνατό συν, στα θετικά σχόλια που θα γράφουν για την επιχείρηση σας, οι πελάτες σας.

Σας προτείνουμε να πάρετε το Ευρωπαϊκό πακέτο με μόλις 29,90 € / το μήνα (η sim), που σας παρέχει απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης.

Θα τοποθετήσετε την κάρτα sim σε μια ειδική συσκευή όπως του σταθερού* τηλεφώνου που έχετε (παρέχονται τέτοιες συσκευές στο εμπόριο) και θα βάλετε την συσκευή αυτή στην reception σας.

* Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιαδήποτε συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Ενημερώστε τους πελάτες σας κατά την άφιξη τους, ότι τους παρέχετε δωρεάν όλες τις κλήσεις που επιθυμούν να κάνουν, προς οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, για όλη την διάρκεια τον διακοπών σας.

Με μια πολύ μικρή μηνιαία επένδυση (όπως κάνετε και με το internet πιθανά) θα τους παρέχετε μία μοναδική υπηρεσία, που δεν αφήνει περιθώρια να μην το σχολιάσουν θετικά, στα διάφορα site του διαδικτύου ή στο facebook και να μην το πουν στους γνωστούς τους.

Για πολύ μεγάλες τώρα μονάδες, σίγουρα 1 νούμερο (1 sim) θα είναι αδύνατο να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες σας, γιατί πολλοί θα συμπίπτουν στην χρονική στιγμή που θα θέλουν να κάνουν τα τηλέφωνα τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας συστήναμε να εξετάσετε το γεγονός, να πάρετε τουλάχιστον 4-5 sim ή και παραπάνω, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετείτε καλύτερα τους πελάτες σας. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, το μηνιαίο κόστος επένδυσης που κάνετε, είναι πολύ μικρό μπροστά στο κέρδος που θα έχετε από το θετικό σχολιασμό τις επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης, ότι σας παρέχουμε μηνιαία 2 Gb internet για την κάθε sim και όλα τα sms δωρεάν.

Δεν υπάρχουν πολύμηνα συμβόλαια που να σας δεσμεύουν, αλλά αντιθέτως το συμβόλαιο σας ανανεώνεται κάθε μήνα και το σταματάτε όποτε εσείς θέλετε.