Για τουριστικά πρακτορεία

Για τουριστικά πρακτορεία


Αν ασχολείστε με τον τουρισμό και τα καθημερινά τηλεφωνήματα από εσάς και τους υπαλλήλους σας είναι δεκάδες, τότε πιθανά σας φέρνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση που υπάρχει στην αγορά.

Με την δικιά μας πρόταση, μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στους φουσκωμένους λογαριασμούς του σταθερού ή του κινητού σας τηλεφώνου και να γνωρίζετε από την αρχή το ακριβής ποσό που θα πληρώνεται, άσχετα με το πόσες κλήσεις θα κάνετε και πόσο χρόνο θα μιλήσετε συνολικά.

Μπορείτε πλέον να μιλάτε ελεύθερα εσείς και οι υπάλληλοι σας, χωρίς περιορισμούς, χωρίς το άγχος μην υπερβείτε το συμφωνημένο χρόνο που σας παρέχουν και φυσικά σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη με μόλις 29,90 € / το μήνα (η sim).

Μπορείτε να πάρετε 1 κάρτα (sim) και να παίρνετε όλοι από αυτή ή να πάρετε 1 κάρτα (sim) για το γραφείο σας (αν νομίζετε ότι είναι αρκετή) και 1 κάρτα (sim) για εσάς. Φυσικά τα πλεονεκτήματα της κάρτας μας, δεν σταματάνε εκεί.

Αν ταξιδεύετε σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, για να συναντήσετε συνεργάτες σας ή να επισκεφτείτε τουριστικές εκθέσεις κλπ μπορείτε να καλείτε από το κινητό τηλέφωνο που έχετε βάλει την κάρτα μας, ελεύθερα προς όλους τους σταθερούς ή κινητούς αριθμούς σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και φυσικά προς την Ελλάδα…

Μην ξεχνάτε επίσης, ότι σας παρέχουμε μηνιαία 2 Gb internet για την κάθε sim και όλα τα sms δωρεάν.

Δεν υπάρχουν πολύμηνα συμβόλαια που να σας δεσμεύουν, αλλά αντιθέτως το συμβόλαιο σας ανανεώνεται κάθε μήνα και το σταματάτε όποτε εσείς θέλετε.

Όλα αυτά με ένα σταθερό μηνιαίο λογαριασμό 29.90 € (η sim) και τέρμα το άγχος…