Για Μεταφορικές

Για Μεταφορικές


Αν ανήκετε στο κλάδο των μεταφορών και τα αυτοκίνητα σας κινούνται στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, τότε σίγουρα έχουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.

Γνωρίζουμε ότι κάθε μεταφορική εταιρεία, έχει αρκετά υψηλούς λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, γιατί αναγκάζεται να παρέχει σε κάθε οδηγό της ξεχωριστά μια κάρτα sim, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικοινωνούν μαζί του.

Αυτό σημαίνει ότι το κόστος για την εταιρεία είναι πολύ υψηλό και σε πολλές περιπτώσεις και για τους ίδιους τους οδηγούς, που θέλουν να επικοινωνούν και με τις οικογένειες τους. Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις τους βγάζει εκτός του πακέτου που έχουν συμφωνήσει με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που τους εξυπηρετεί, με αποτέλεσμα να έρχονται και έξτρα χρεώσεις στους ήδη υψηλούς λογαριασμούς που πληρώνουν.

Εδώ λοιπόν, έχουμε να σας προτείνουμε την ποιο συμφέρουσα λύση για τις ανάγκες της επιχείρησης σας και παράλληλα να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία χωρίς περιορισμούς, ούτε σε εσάς, αλλά ούτε και στους οδηγούς σας.

Μόνο με 29,90 € / το μήνα (η sim) και μιλήστε απεριόριστα σε όλα τα σταθερά και κινητά τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Μιλάτε ελεύθερα, με όλους τους οδηγούς σας όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα ή την Ευρώπη απεριόριστα, επίσης έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, ότι όσα τηλέφωνα και να κάνουν οι οδηγοί σας προς τις οικογένειες τους δεν θα σας επιβαρύνουν επιπλέον, αλλά φυσικά ούτε κι αυτούς…

Μην ξεχνάτε επίσης, ότι σας παρέχουμε μηνιαία 2 Gb internet για την κάθε sim και όλα τα sms δωρεάν.

Δεν υπάρχουν πολύμηνα συμβόλαια που να σας δεσμεύουν, αλλά αντιθέτως το συμβόλαιο σας ανανεώνεται κάθε μήνα και το σταματάτε όποτε εσείς θέλετε.

Όλα αυτά με ένα σταθερό μηνιαίο λογαριασμό 29.90 € (η sim) και τέρμα το άγχος…