Για ΚΤΕΟ

Για ΚΤΕΟ


Εδώ οι ανάγκες είναι καθημερινές και ολοένα αυξανόμενες.

Εκατοντάδες τηλεφωνήματα καθημερινά για να υπενθυμίσουν στους οδηγούς, ότι λήγει το ΚΤΕΟ τους ή η κάρτα καυσαερίων τους.

Δεν σταματάνε όμως εκεί, τα τηλέφωνα συνεχίζονται ανελλιπώς για να ενημερώσουν και να πείσουν και νέους πιθανούς υποψήφιους πελάτες.

Οπότε οι ανάγκες για απεριόριστο χρόνο ομιλίας, καθημερινά αυξάνονται και γίνονται απαραίτητες. Καθώς όμως αυξάνονται οι ανάγκες για περισσότερο χρόνο ομιλίας, αυξάνονται και οι μηνιαίοι λογαριασμοί των τηλεφώνων.

Ώρα να βάλετε φρένο στους υπέρογκους μηνιαίους λογαριασμούς

Τώρα με μόνο 69,90€ / το μήνα (η sim) αποκτάτε Ελληνικό νούμερο και μπορείτε να πραγματοποιείτε απεριόριστες κλήσεις, σε όλα τα σταθερά και κινητά της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρωπαϊκής ένωσης, χωρίς να αγχώνεστε ότι θα ανέβει ο μηνιαίος λογαριασμός σας.

Αν λοιπόν θέλετε να μειώσετε τα μηνιαία έξοδα και να νοικοκυρέψετε τα οικονομικά σας, καταγράψετε τις ανάγκες σας, υπολογίσετε πόσα νούμερα (sim) σας χρειάζονται για να καλύψετε τις ανάγκες σας και ελάτε να σας δώσουμε Ελληνικά νούμερα χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες και πολύμηνα συμβόλαια δέσμευσης.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σταθερά και κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν περιλαμβάνει καθόλου δωρεάν sms και internet.