Για Φοιτητές

Για Φοιτητές & Εργαζόμενους στο εξωτερικό


Έχετε κάποιο φοιτητή ή εργαζόμενο σε κάποια χώρα της Ευρώπης ;

Αναρωτηθήκατε ποτέ, πόσα χρήματα χρειάζεστε για την επικοινωνία μαζί του και πόσο πολύ σας περιορίζουν στο χρόνο που θα μιλήσετε?

Εδώ μάλλον την επικοινωνία σας την πληρώνετε πάρα πολύ ακριβά, τόσο εσείς όσο και ο φοιτητής ή ο εργαζόμενος που μπορεί να σας καλεί κατά διαστήματα…

Βάλτε επιτέλους ένα τέρμα σε όλο αυτό. Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σας και μιλήστε ελεύθερα στο παιδί σας ή και το παιδί σας με εσάς, χωρίς περιορισμούς, χωρίς το άγχος χρέωσης, χωρίς δεσμεύσεις

Αποκτήστε σήμερα κιόλας την κάρτα μας, με σταθερή μηνιαία χρέωση 29,90 € (η sim) και μιλήστε απεριόριστα χωρίς κανένα απολύτως άγχος, σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα κι αν είναι ο φοιτητής ή ο εργαζόμενος σας, ακόμα και στην Ελλάδα. Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνει και ο φοιτητής ή ο εργαζόμενος, ώστε να σας καλεί κι αυτός όποτε θέλει και να μιλάτε απεριόριστα, τόσο με εσάς όσο και με τους φίλους ή γνωστούς του.

Μην ξεχνάτε επίσης, ότι σας παρέχουμε μηνιαία 2 Gb internet για την κάθε sim και όλα τα sms δωρεάν.

Δεν υπάρχουν πολύμηνα συμβόλαια που να σας δεσμεύουν, αλλά αντιθέτως το συμβόλαιο σας ανανεώνεται κάθε μήνα και το σταματάτε όποτε εσείς θέλετε.

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε?