Για εξαγωγείς

Για εξαγωγείς


Αν η επιχείρηση σας ανήκει στον τομέα των εξαγωγών, τότε πιθανά να είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης που ψάχνετε.

Έχοντας μιλήσει με πολλούς εξαγωγείς στην Ελλάδα, ανακαλύψαμε ότι ένα από τα κύρια έξοδα τους, είναι ο υπερβολικά υψηλός μηνιαίος λογαριασμός του κινητού τους. Τι μπορούμε όμως πραγματικά να κάνουμε για εσάς και αναφερόμαστε σαν ο κατάλληλος συνεργάτης που ψάχνετε?

Μα φυσικά τι άλλο, από το να μειώσουμε το μηνιαίο λογαριασμό του κινητού σας κατακόρυφα. Να γνωρίζετε από πριν το ακριβής ποσό που θα πληρώνετε και να μην έχετε καμία έξτρα χρέωση, επειδή κάποια στιγμή αναγκαστήκατε να υπερβείτε το πακέτο που σας προσφέρουν μέχρι τώρα.

Είτε μιλάτε σε διάφορες επιχειρήσεις / συνεργάτες σας στην Ευρώπη, είτε προσπαθείτε να συνεννοηθείτε με οδηγούς που μεταφέρουν τα εμπορεύματα σας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, δεν έχετε κανένα θέμα. Μιλάτε με όλους απεριόριστα και χωρίς κανένα άγχος, ότι θα υπερβείτε αυτό το πακέτο που σας προσφέρουμε, γιατί πολύ απλά αυτό που σας προσφέρουμε είναι απεριόριστου χρόνου ομιλίας.

Πως γίνεται τώρα αυτό? Μα πάρα πολύ απλά…

Αποκτήστε σήμερα την κάρτα μας, με σταθερή μηνιαία χρέωση 29,90 € (η sim) και μιλήστε απεριόριστα χωρίς κανένα απολύτως άγχος, σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα και στην Ελλάδα φυσικά, προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα που επιθυμείτε.

Κάντε λοιπόν τις δουλειές σας, χωρίς ένα επιπλέον άγχος να επιβαρύνει τα έξοδα σας.

Μην ξεχνάτε επίσης, ότι σας παρέχουμε μηνιαία 2 Gb internet για την κάθε sim και όλα τα sms δωρεάν.

Δεν υπάρχουν πολύμηνα συμβόλαια που να σας δεσμεύουν, αλλά αντιθέτως το συμβόλαιο σας ανανεώνεται κάθε μήνα και το σταματάτε όποτε εσείς θέλετε. Εσείς ακόμα να την αποκτήσετε?