Για Εισπρακτικές

Για Εισπρακτικές


Εδώ κι αν είμαστε η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να έχετε.

Με τα χιλιάδες τηλεφωνήματα σε σταθερά και κινητά που κάνει μια εισπρακτική εταιρεία καθημερινά, ότι συμφωνία και να συνάψει με οποιαδήποτε εταιρεία τηλεφωνίας στην Ελλάδα, σίγουρα δεν μπορεί να της δώσουν το χρόνο ομιλίας που σας παρέχουμε εμείς, αλλά ούτε και την τιμή που θα πληρώνετε μηνιαία.

Σε μας με την απόκτηση ενός Ελληνικού νούμερου, με μηνιαίο κόστος 69,90€ (η sim), έχετε την δυνατότητα να μιλάτε απεριόριστα σε όλα τα σταθερά και κινητά της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης, χωρίς κανένα περιορισμό.

Μιλήστε ελεύθερα σε όλα τα σταθερά και κινητά 24 ώρες το 24ώρο, χωρίς να σας αγχώνει το κόστος… Η μηνιαία τιμή του πακέτου σας είναι στάνταρ, δεν αυξάνεται.

Μπορείτε να καταγράψετε τις ανάγκες σας, να υπολογίσετε πόσα νούμερα (sim) σας χρειάζονται για να τις καλύψετε και ελάτε να σας τις δώσουμε χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες και πολύμηνα συμβόλαια δέσμευσης.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σταθερά και κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν περιλαμβάνει καθόλου δωρεάν sms και internet.