Για Εταιρείες Δημοσκοπήσεων

Για Εταιρείες Δημοσκοπήσεων


Οι καιροί άλλαξαν και μαζί με την κρίση στην χώρα μας, ήρθε να αλλάξει σε πολλές έρευνες και ο τρόπος που γίνονται πλέον.

Παλιά είχαμε συνηθίσει το να βγαίνουν οι ερευνητές στις γειτονίες ή σε κάποια πολυσύχναστα σημεία και να συμπληρώνουν τα ερωτηματολόγια από τις διάφορες έρευνες που έκαναν για λογαριασμό διαφόρων εταιρειών με Δημοσκοπήσεις.

Τώρα ο παραδοσιακός αυτός τρόπος ολοένα δίνει να εξαφανίζεται καθημερινά και την θέση του να την παίρνουν οι τηλεφωνικές έρευνες.

Αυτό γίνεται, γιατί πολύ απλά το κόστος είναι πολύ μικρότερο και παράλληλα ο χρόνος που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια έρευνα, είναι σαφώς πολύ μικρότερος. Έτσι με αυτή την αλλαγή στο τρόπο των ερευνών και των δημοσκοπήσεων, η ανάγκη για τηλεφωνικές γραμμές και ομιλία αυξήθηκε ραγδαία. Πόσα όμως είναι τα μηνιαία έξοδα που καλούνται να πληρώσουν όλες αυτές οι εταιρείες, για τους λογαριασμούς των τηλεφωνημάτων που πραγματοποιούν ?

Μάλλον είναι αρκετά υψηλός….

Εδώ όμως πλέον είμαστε εμείς και ήρθαμε να καλύψουμε αυτό το κενό που υπάρχει για την ανάγκη απεριόριστου χρόνου ομιλίας, αλλά με ένα στάνταρ και χαμηλό μηνιαίο έξοδο.

Τώρα με μόνο 69,90€ / το μήνα (η sim) αποκτάτε Ελληνικό νούμερο και μπορείτε να πραγματοποιείτε απεριόριστες κλήσεις, σε όλα τα σταθερά και κινητά της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, χωρίς να αγχώνεστε ότι θα ανέβει ο λογαριασμός σας στα ύψη.

Γι αυτό, αν θέλετε να μειώσετε τα έξοδα σας και να νοικοκυρέψετε τα οικονομικά σας, καταγράψετε τις ανάγκες σας, υπολογίσετε πόσα νούμερα (sim) σας χρειάζονται για να τις καλύψετε και ελάτε να σας τις δώσουμε χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες και πολύμηνα συμβόλαια δέσμευσης, τις δικές μας κάρτες τηλεφωνίας.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σταθερά και κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν περιλαμβάνει καθόλου δωρεάν sms και internet.