Για Call Center

Για Call Center


Εδώ σίγουρα είναι μια κατηγορία, που ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα μηνιαία στους λογαριασμούς των τηλεφώνων. Ότι συμφωνία και να καταφέρετε να κλείσετε με οποιαδήποτε εταιρεία τηλεφωνίας, σίγουρα δεν θα σας δώσουν τον απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα τηλέφωνα σταθερά και κινητά που σας δίνουμε εμείς, ούτε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για την απόκτηση και το στήσιμο τηλεφωνικού κέντρου.

Ένα επάγγελμα που οι απαιτήσεις του σε χρόνο ομιλίας, είναι τόσο αυξημένες και παράλληλα τα έξοδα των τηλεφώνων τόσα πολλά, που σίγουρα θα γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι και συνεργάτες που είχατε ποτέ.

Κάντε το πλάνο σας, καταγράψτε τις ανάγκες σας και θα δείτε ότι αποκτώντας από την εταιρεία μας Ελληνικά νούμερα με απεριόριστη ομιλία μηνιαία, θα βάλετε τα έξοδα σας σε μια τάξη.

Σίγουρα μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα κάθε μήνα, χωρίς δεσμεύσεις και πολύπλοκες διαδικασίες για την απόκτηση τους.

Τώρα με μόλις 69,90€ / το μήνα (η sim) και με δυνατότητα να μιλάτε απεριόριστα 24 ώρες το 24ώρο, δεν έχετε παρά να κάνετε τον προγραμματισμό σας για το πόσες κάρτες sim χρειάζεστε, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας…

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σταθερά και κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν περιλαμβάνει καθόλου δωρεάν sms και internet.