Για Ασφαλιστές

Για Ασφαλιστές


Έχοντας αρκετούς φίλους και γνωστούς οι οποίοι έχουν κάποιο ασφαλιστικό γραφείο και ζώντας το πρόβλημα των εξόδων τους από κοντά, με τους λογαριασμούς των τηλεφώνων τους κάθε μήνα να φουσκώνουν ολοένα και περισσότερο, προσπαθήσαμε και βρήκαμε την λύση ώστε να ανακουφιστούν.

Κάθε ασφαλιστικό πρακτορείο, έχει μηνιαία ένα αρκετά υψηλό κόστος στο λογαριασμό του τηλεφώνου του και είναι κάτι που δυστυχώς, δεν μπορούσε μέχρι τώρα να το μειώσει και να περιορίσει το έξοδο αυτό.

Τώρα ήρθε η ώρα…

Αγοράζοντας ένα Ελληνικό νούμερο από εμάς, το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία σε όλα τα σταθερά και κινητά της Ελλάδας και φυσικά και όλης της Ευρώπης, έχετε αυτόματα λύση το θέμα των τηλεφώνων σας.

Έχετε στάνταρ μηνιαίο λογαριασμό 69,90€ (η sim).

Έτσι δεν αγχώνεστε πόσο θα μιλήσετε, δεν ανησυχείτε αν περάσατε το χρόνο ομιλίας που έχει το πακέτο σας, δεν φοβάστε ότι κάποιο μήνα με πολλά τηλεφωνήματα θα σας έρθει ο λογαριασμός στα ύψη.

Τώρα έχετε μια στάνταρ τιμή για όλα τα τηλέφωνα που κάνετε, κι έτσι μπορείτε να προγραμματίζετε τα έξοδα του μήνα σας.

Επίσης, επειδή το νούμερο που σας δίνουμε είναι με την μορφή κάρτας sim όπως του κινητού, μπορείτε να τοποθετήσετε την κάρτα σε μια συσκευή κινητού, κι έτσι να έχετε παντού το ίδιο τηλέφωνο χωρίς επιπλέον έξοδα και για σταθερό και για κινητό τηλέφωνο όπως κάνετε μέχρι σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα μπορείτε να μειώσετε τα χρήματα που ξοδεύετε για τα τηλέφωνα σας, από 60% έως 70%.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τηλεφωνία ?

Μήπως ήρθε η ώρα να πληρώνετε μια στάνταρ τιμή και πολύ λιγότερα χρήματα ?

Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τις πολύμηνες δεσμεύσεις συμβολαίων ?

Απλά σκεφτείτε το….

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σταθερά και κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν περιλαμβάνει καθόλου δωρεάν sms.