Για Αλλοδαπούς

Για Αλλοδαπούς


Αν δεν είσαστε από Ελλάδα, απλά βρίσκεστε στην Ελλάδα για οποιοδήποτε λόγο, ενώ η καταγωγή και η οικογένεια σας ή τα συγγενικά σας πρόσωπα βρίσκονται σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα, τότε σας φέρνουμε τα καλύτερα νέα, σχετικά με την επικοινωνία σας.

Μπορείτε σήμερα να αποκτήσετε την κάρτα μας και να έχετε απεριόριστη επικοινωνία, χωρίς το άγχος ότι θα τελειώσουν οι μονάδες, χωρίς το άγχος πόσο θα χρεωθώ το τηλεφώνημα, χωρίς το άγχος πόσες φορές και πόση ώρα θα μιλήσετε.

Όλα αυτά μόνο με μία κάρτα και μια στάνταρ τιμή 29,90 € / το μήνα (η sim) και μιλήστε απεριόριστα, ακόμα και 24 ώρες το 24ώρο αν μπορείτε…

Βέβαια λέγοντας ότι μπορείτε να μιλάτε ελεύθερα και απεριόριστα με τους δικούς σας ανθρώπους στην χώρα σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε και με οποιοδήποτε θέλετε μέσα στην Ελλάδα. Μπορείτε να καλέσετε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και φυσικά και της Ελλάδας και να μιλήσετε απεριόριστα.

Χωρίς να σας δεσμεύουμε με πολύμηνα συμβόλαια, όπως κάνουν όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Εδώ το συμβόλαιο σας ανανεώνεται κάθε μήνα και το σταματάτε όποτε εσείς θέλετε.

Να θυμάστε επίσης, ότι σας παρέχουμε μηνιαία 2 Gb internet για την κάθε sim και όλα τα sms δωρεάν.

Η λύση είναι πλέον στα χέρια σας… απλά παίρνετε την κάρτα μας…